Notice: Undefined index: city in /home/locallio.nl/public_html/controller/controller.index.php on line 295
Locallio vraag en antwoord
Bedrijven Vraag en antwoord

Vraag & Antwoord voor bedrijven

Op deze pagina vindt u vragen en antwoorden die gericht zijn op bedrijven. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op. We helpen u graag!Algemeen

Wat is Locallio?

Locallio is een website waarop consumenten alles in de buurt kunnen vinden: winkels, diensten, restaurants, activiteiten, overnachtingsmogelijkheden en meer.

Lees meer over Locallio op de pagina 'Wat is Locallio?'.


Wat kost Locallio?

Locallio is gratis. Een vermelding van uw bedrijf zal ook altijd gratis blijven. Dit doen we om de drempel om mee te doen zo laag mogelijk te houden: Locallio is er voor iedereen!

Op een later moment gaan we bekijken voor welke onderdelen we eventueel een vergoeding vragen. Hierbij kijken we altijd naar een juiste balans tussen kosten en meerwaarde voor de ondernemer. We kunnen ons voorstellen dat u voor het plaatsen van een vacature, het aanbrengen van een klant of voor extra aandacht voor uw bedrijf een gepast bedrag over heeft.


Locallio is gratis, maar hoe verdienen jullie dan geld?

Er zijn verschillende manieren waarop Locallio omzet behaalt. Hoewel we erg terughoudend zijn met advertenties, plaatsen we op sommige pagina's advertenties die goed aansluiten bij de inhoud van die pagina. Daarnaast hebben we met veel grote partijen afspraken gemaakt over een vergoeding voor bijvoorbeeld het aanbrengen van klanten. Indien een bedrijf hier mogelijkheden voor heeft en deelneemt aan Locallio, dan verlangen wij van hen dat Locallio kan deelnemen aan die mogelijkheden.

Het bovenstaande heeft overigens géén invloed op de volgorde waarin bedrijven getoond worden in overzichten en zoekresultaten. De volgorde wordt gebaseerd op een flinke reeks factoren die samen de beste volgorde bepalen om aan onze bezoekers te tonen. Wilt u weten hoe u hogere posities kunt behalen op Locallio, bekijk dan het onderdeel 'Mijn bedrijf op Locallio'.


Mijn bedrijf op Locallio

Kan ik mijn webwinkel aanmelden?

Heeft uw winkel geen fysieke winkel en/of showroom, dan kunt u uw webwinkel niet toevoegen op Locallio. Locallio is er voor winkels waar mensen daadwerkelijk naar toe kunnen gaan.


Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

U kunt uw bedrijf gratis toevoegen op Locallio via www.locallio.nl/aanmelden/bedrijven

Staat uw bedrijf al op Locallio, dan kunt u het beheer van ons overnemen. Klik hiervoor op uw profielpagina op de knop "Beheer dit bedrijf?".

Staat deze knop niet op die plek, dan is het bedrijf al in eigen beheer. U kunt in dit geval via www.locallio.nl/aanmelden/bedrijven bij de huidige beheerder een verzoek indienen om het bedrijf ook te mogen beheren.


Hoe krijg ik hogere posities op Locallio?

Veel bedrijven willen weten hoe ze hogere posities kunnen krijgen op Locallio. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de positie van uw bedrijf in de zoekresultaten en op overzichtspagina's. Deze factoren hebben we verwerkt in slimme formules (algoritmes) en deze algoritmes bepalen voor iedere situatie wat we onze bezoekers tonen.

Een belangrijke factor is bijvoorbeeld de mate waarin uw bedrijfsprofiel gevuld is. Hoe meer uw profiel gevuld is, hoe beter uw profielscore en hoe groter de kans op hogere posities.

Meer informatie over uw profielscore en tips om hogere posities te behalen vindt u in het help-gedeelte in uw bedrijfsaccount. Ook aan de slag met uw bedrijf? Log dan in of meld uw bedrijf (gratis) aan via www.locallio.nl/aanmelden/bedrijven


Doe ook mee met Locallio!

Gratis

U kunt uw bedrijf gratis toevoegen en beheren

Snel en eenvoudig

Binnen enkele minuten staat u erbij!

50.000+

Al meer dan 50.000 bedrijven op Locallio!