Notice: Undefined index: city in /home/locallio.nl/public_html/controller/controller.index.php on line 275
Vraag en antwoord over Locallio
Bezoekers Vraag en antwoord

Op deze pagina vind je vragen en antwoorden over Locallio. Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op.Algemeen

Wat is Locallio?

Locallio is een website waar je eenvoudig alles in de buurt kunt vinden. Of je nu thuis bent, op je werk, onderweg of een weekendje weg, op Locallio.nl vind je winkels, restaurants, diensten, activiteiten, hotels en nog veel meer.

Locallio toont je onder meer openingstijden, aanbiedingen, folders en vacatures. Je kunt ook zoeken naar producten en merken, zodat je weet welke producten je waar kunt kopen.

Locallio geeft antwoord op vragen zoals:

  • Tot hoe laat is de Albert Heijn open?
  • Waar kunnen we lekker uit eten?
  • Waar is deze week deoderant in de aanbieding?
  • Wat is er in de buurt te doen?

Met jouw eigen Locallio account kun je bovendien je favoriete winkels en andere bedrijven volgen om via jouw eigen overzicht op de hoogte te blijven van folders en aanbiedingen, zoals een uitverkoop bij je favoriete kledingwinkel.

 


Mijn Locallio account

Wat is een Locallio account?

Met een Locallio account kun je eenvoudig jouw favoriete winkels, restaurants en andere bedrijven volgen. In jouw persoonlijke overzicht tonen we vervolgens de aanbiedingen, folders en nieuwtjes van jouw favoriete kledingwinkels, supermarkten of restaurants.

 

Ook kunnen we je, indien je dit wenst, dagelijks of wekelijks een mailtje sturen waarin de aanbiedingen van je favoriete winkels op een rijtje staan. Op deze manier stroomt je mailbox niet vol met nieuwsbrieven van tientallen verschillende afzenders, maar blijf je via 1 mailtje van Locallio op de hoogte.


Hoe kan ik een Locallio account aanmaken?

Je kunt eenvoudig een Locallio account aanmaken op www.locallio.nl/aanmelden. Een Locallio account is uiteraard gratis, ook in de toekomst.


Ik kan niet inloggen

Bij Locallio heb je een e-mailadres en een wacthwoord nodig om in te loggen. 

 

Wachtwoord vergeten

Ben je jouw wachtwoord vergeten, klik dan hier.

 

Gebruikersnaam vergeten

Weet je niet meer met welk e-mailadres je bij Locallio aangemeld bent, zoek dan in je mailbox naar berichten van Locallio om te ontdekken met welk e-mailadres je bij ons bekend staat.

 

Gaat er iets anders mis, neem dan contact met ons op.


Hoe zeg ik mijn Locallio account op?

Je kunt jouw Locallio account opzeggen door in te loggen en vervolgens naar de pagina "Accountinstellingen" te gaan.

Heb je problemen met inloggen? Ga dan naar de pagina wachtwoord vergeten. Lukt het ook dan niet om in te loggen, neem dan contact met ons op.